ÇANAKKALE / ÇAN - Çan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şbt

OKULUMUZDA YKS MSU SINAVLARI BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI VE KAMP İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRMELER YAPILDI.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

Hedef YKS 2024 Çan Anadolu İmam Hatip Lisesi Afiş

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI

Haz

18 Mart Çanakkale Zaeri ve Şehitleri Anma Günü kapsamında ilçemizde yapılan komopozisyon yarışmasında öğrencimiz Fatmanur Yılmaz ilçe üçüncüsü oldu.

Haz

12.sınıf öğrencilerimize yönelik 12/A sınıf rehber öğretmeni Adnan ÖZEN tarafından HEDEF 2023 YKS ve MSÜ sınavları hakkında bilgiler verilerek sunum yapıldı.

Haz

Öğrencilerimiz vaaz vermede, hutbe ve ezan okumada aktif görev alarak mesleki tatbikatlarını gerçekleştirmiş oldu. Kuran-ı Kerim, Hitabet ve Mesleki Uygulama dersleri kapsamında yapılan faaliyette öğrenciler sahada olmanın mutluluğu ve heyecanıyla sorumluluklarını layıkıyla yerine getirdiler.

Haz

Öğrencilerimize sınav kaygısı ile ilgili eğitimler verildi. Sınıf rehber öğretmenlerimizden Adnan Özen, öğrencilere sınava yönelik kaygıyı yenmede etkili yöntemler sunumunu gerçekleştirdi.

Haz

Okulumuzun mezun öğrencilerinden,Yalova İslami İlimler Fakültesinde öğrenim gören İsmail Burak ÖZDİL okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize üniversite hayatı,nasıl hazırlanmak gerektiği gibi konularda bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Haz

12.sınıf öğrencilerimizle moral kahvaltısı yaptık.

Haz

Genç Hatipler Hutbe Yarışması'nda öğrencimiz Ekrem Talha Kıyıcıoğlu Çanakkale İl İkincisi Oldu.

Haz

Öğrencilerimiz ahşap yakma atölyesinde..

Bu yıl da okulumuz Ramazan'a hazır.

May

Öğrencilerimiz seçtikleri şiirleri farklı ders ve sınıflarda okuyarak şiir okuma pratiği edindiler  ve farklı şiirlerle tanışma fırsatı yakalamış oldular. içlerinden seçilen en güzel on şiirle şiir dinletimizi gerçekleştirdik. Emeği geçen Edebiyat Öğretmenimiz Emel Mavi Aydemir' e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.